A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дорогівський ліцей
Галицької міської ради
Івано-Франківської області

1 клас НУШ у Дорогівській ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 18.01.2019 11:12
Кількість переглядів: 325

За програмою Нової української школи навчаються першокласники школи. За участю адміністрації школи, вчительки 1 класу, батьків та спонсорів - створене належне освітнє середовище для учнів. Вчитель 1 класу, Зубко Людмила Михайлівна, сформувала навчальні центри у класі.

 

   На уроці учні сидять приблизно 15 хвилин, а весь інший час діти працюють у групах. Причому вони можуть сидіти на килимках. Парти розміщені не рівно, а хаотично, щоби дітям було зручно працювати  у групах.

  Ранок у нас починається з ранкового кола. Це те перше, що запровадили в Новій українській школі. У нас є килимок  посеред класу, діти сідають на нього. Ми вітаємося, ділимося своїми враженнями та думками, обговорюємо вчорашній день.

  Основна особливість Нової української школи – це інтегроване навчання. Щотижня з міносвіти приходить модельна програма навчання. Кожен тиждень має свою тему. Наприклад, кілька тижнів тому була тема “Осінь”. Ця тема проходила на всіх уроках. Під час уроків діти  часто виходять на вулицю. Так вивчали правила дорожнього руху, з листочків на вулиці складали букву О. Коли вчили символіку України – герб та прапор – діти робили у групах паспорт на великому аркуші паперу.

  Найкращий показник нової освіти, - це те, що у жодної дитини немає такого, щоби вона не хотіла йти до школи. Батьки розповідають, що коли діти хворіють, вони плачуть, що не йдуть до школи, бо там дуже  цікаво.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора